tirsdag den 28. august 2018

Velkommen til en ny sæson på DIM


Velkommen til DIM 2018-19

Så er det blevet tid til DIMstart igen og vi glæder os på DIM farmen til at se nye og gamle ansigter.I løbet af året vil der være koncerter og workshops som er obligatoriske at deltage i, og disse koncerter/workshops vil blive annonceret her på DIMs blog. 

Vi har forskellige platforme. En hjemmeside hvor man kan finde vores forskellige kanaler til lyd, billeder, beskeder og noder. Her er også mulighed for at skrive til DIM og ringe/sms'e til os.

Speedadmin er den officielle kontakt-kanal med både mail og sms. 

JULEKONCERT på Gimle tirsdag d. 4/12 2018 
Det er efterhånden blevet en tradition at vi afholder årets første store fælles koncert på Gimle. Det vil vi også gøre i år. 

I 2019 bliver det CUBANSK FORÅR
Der sker meget i DIM, og i år har vi Cubansk tema. Til februar tager DIM-lærerne afsted til Cuba for at blive undervist, og vi vender herefter hjem spækket med inspiration og laver cubanske workshops for eleverne. Der er derfor ikke undervisning i uge 6 og 7. 

Vi har workshops bliver på Roskilde Katedralskole i den lille gymnastiksal fredag d. 5/4 og fredag d. 10/5 2019. Begge dage fra kl. 16.00-20.00 

DIMLEJREN 24-26 maj 2019 
I denne sæson ligger årets absolutte højdepunkt DIM LEJREN i weekenden
24-26 Maj 2019. Sæt et stort kryds i denne weekend. 
Turen går igen til lejren Jomsborg
Lejren er kun mulig at gennemføre hvis vi har forældre-hjælp til det praktiske.
dvs. madlavning, sætte plaster knæene osv. Så hvis man kan give en hånd med så tilmeld jer som forældre-hjælp når tilmeldingen bliver sendt ud.
DIM lærerne tager sig af det musikalske indhold. 

De forskellige koncerter, workshops og lejrture er en del af det at gå til DIM. Så skriv alle datoerne ind i kalenderen allerede nu. 

Mange DIM glade Hilsner

JeanetteAndersMartin 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar